Områder

Gimle


Gimle er hovedområdet vårt, her finner du det meste.


Gå til Gimle og KKG i Google Maps

Gimlehallen har 3 store håndballbaner, gymsal, apparathall for turn og RS-hallen, hvor Kendo holder til under lekene.I direkte tilknytning til Gimlehallen finner du uteområdene med sand, hvor beachvolleyball og beachhåndball har sin arena under lekene.


I parken mellom Gimlehallen og KKG finner du aktivitetsområdet, hvor det i tillegg til sandbaner også er utendørs bane for basket, fotball, frisbeegolf og en lang rekke forskjellige aktiviteter under selve lekene.


På KKG overnatter deltagerne, men det er også her du finner sekretariatet, kiosken og e-postkafe, musikk og brettspill. Det er også her kveldsunderholdningen skjer hver kveld fra 19-22.
Aquarama/BystrandaI Kristiansand sin nye storstue, Aquarama, finner du svømmehall og idrettshall.Gå til Aquarama Bad og Bystranda i Google Maps

Svømmehallen er naturlig nok hovedarena for svømming under Norway Summer Games, men det er også her du finner AQ badeland, som er et meget populært tilholdssted mellom kamper for de fleste deltagere under Norway Summer Games.Idrettshallen er en flott parkethall med 2 store håndball baner. Dette er tilholdssted for rullestolidrettene - RS basket, RS rugby og RS håndball - da de samtidig ligger vegg-i-vegg med Scandic Hotel Bystranda som har flotte tilrettelagte fasiliteter for rullestolbrukere.I direkte tilknytning til Aquarama og Scandic har vi også byens badestrand - Bystranda - som er et naturlig tilholdssted for byens ungdommer på solrike dager, men flott badestrand (med rullestolrampe), skateanlegg, sandvolleybaner og gressplen. Her er det alltid liv og aktivitet på sommerhalvåret.

Kommentarer

Dyreparken Nexus E-sport Aquarama Sport og Moro