Overnatting

I Kristiansand finner du alt fra gode prisbelønnede hoteller, lavprishoteller, ferieleiligheter og hytter, til campingplasser.

De fleste overnattingsalternativene ligger i sentral tilknytning til sentrum. Det er gåavstand fra fergeterminalen Color Line, togstasjonen, samt bussterminalen.

Det er også en koselig gjestehavn, hvis du skulle velge å komme med båt.

Uansett hvordan du ønsker å bo, kan du finne det i Kristiansand og booke det gjennom Norway Summer Games – garantert til den beste prisen!

Praktisk informasjon:

Booking av hotellene blir publisert så fort som mulig. På de fleste plassene vil vi også legge ut booking av rom for tilreisende som ikke er deltagere, men funksjonærer, foreldre, familie på ferie, osv. Bookingkoder og prosedyre legges ut etter hvert og vil bli markedsført.

Ansgar Sommerhotell

Ansgar Sommerhotell er et rimelig hotell med god standard. Vi ligger naturskjønt til på Hånes midt mellom Dyreparken og Kristiansand sentrum. Her er det rolig og barnevennlig med umiddelbar nærhet til strender og friområde.

Hotellet ligger kun 300 m fra sjøen, og det er direkte tilgang til flere stender. Vi leier ut kajakker for den som vil ut å padle, og her er det også en kunstgress fotballbane for de som liker å spille fotball. Vi har også lekeplass, kapell, volleyballbane, hoppeslott, treningsrom og vaskerom til våre gjesters frie benyttelse.

Våre leiligheter har tre soverom med bad og toalett, stue med kjøkken.

Besøk Ansgar Sommerhotell sin hjemmeside.

Gå til booking

Åros Feriesenter

Denne ferieparken ligger på sørkysten av Norge, 16 km fra Kristiansand, og har sandstrender, minigolf og bistro. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt, og alle hyttene og leilighetene har matlagingsutstyr. Åros Feriesenter består av tradisjonelle tømmerhytter og leiligheter med enten balkong eller terrasse. Leilighetene har kjøkken med alt nødvendig utstyr, og hyttene har kjøkkenkrok. Alle boenhetene har kabel-TV. Du finner en liten dagligvarebutikk på stedet, og ridning kan bestilles gjennom et selskap ved siden av Åros Feriesenter. Et oppvarmet saltvannsbasseng er åpent om sommeren. Om sommeren finner du en matbutikk på stedet. Puben og restauranten er åpen hver dag om sommeren, samt i helgene resten av året. Området er populært for fiske og båtturer, og Kristiansand dyrepark ligger 30 minutters kjøring unna. Søgne, med sitt utvalg av butikker og restauranter, ligger 8 minutters kjøring unna.

Besøk Åros Feriesenter sin hjemmeside.

Scandic Bystranda

Bo sentralt og familievennlig midt på populære Bystranda, nær sentrum, shopping og restauranter. Barnevennlig med lekerom og strand, vegg-i-vegg med Aquarama med treningssenter og spa. Restaurant med utsikt over havet og egen barnebuffet om sommeren.

Velkommen til et av våre mest lekne og familievennlige hoteller. På sommeren og i ferier er det ekstra morsomt for barna da vi arrangerer flere aktiviteter som kino, turer og muligheten til å treffe vår maskot, pinnsvinet Sigge.

På de fleste av våre hoteller er stedet for bilen enten i garasjen eller utendørs. Og hvis ikke, har vi mange tips å gi deg om hvor du kan finne en parkeringsplass så nær hotellet som mulig.

Få 10% av flexprisen som ligger på scandichotels.com ved å benytte deg av følgende rabattkode: PROMO10B

Besøk Scandic Bystranda sin hjemmeside.

Thon Hotel Kristiansand

Thon Hotel Kristiansand er et moderne sentrumshotell som ligger i Markensgate, byens gågate med gode shoppingmuligheter. Det er kort vei fra hotellet til Kilden teater- og konserthus, restauranter, museum, konsertscener og andre opplevelser i Kristiansand.

Få 10% på ditt opphold (minimum 3 netter) hos Thon Hotel Kristiansand ved å logge inn med følgende informasjon:

Firmanavn: THC905

Passord: norway summer games

Ved tidlig søk vil ordinær webdeal fremkomme med lavere rabatt, men det er en ikke refunderbar pris som må bookes i god tid. Spesialrabatten til Norway Summer Games er enfleksibel pris som kan endres og kanselleres helt fritt.

Besøk Thon Hotel Kristiansand sin hjemmeside.

Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel® Ernst er det moderne hotellet med lange tradisjoner, midt i Kristiansand. Klassisk interiør fra da Ernst var byens første hotell møter i dag moderne samtidskunst og et levende kulturliv. Clarion Hotel Ernst er på nytt byens møteplass.

Hotellet ligger sentralt til i Kristiansand sentrum og er det perfekte utgangspunkt for å oppleve byen.
Gågaten Markens, med shoppingmuligheter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. 

Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Her kan du lese mer om Kristiansand.

Gå til booking

Yess Hotel

Yess! Hotel Kristiansand er et prisbelønnet lavpriskonsept som fokuserer på skinnende rene rom og enkel, men sunn og frokost. Vi har en svært sentral beliggenhet i Kristiansand sentrum, kun 30 meter fra hovedgågaten Markens og kun 300 meter fra tog-, buss- og ferjeterminal. 

Selv om de fleste rommene våre er små og kompakte, tilbyr vi også større rom for opptil seks personer. Alle rom inneholder uansett ultrakomfortable madrasser, skrivepult, TV og delikate, flislagte bad. I tillegg tilbyr vi raskt og stabilt internett på hele hotellet. Selvfølgelig helt gratis! 

Velkommen til oss!

Gå til booking

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Hotellet ligger kun 12 minutter fra Kristiansand Lufthavn Kjevik og har gode forbindelser med buss og tog. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser.

Hotellet tilbyr 210 flotte og nyoppussede rom med plass til over 700 personer. Vi har et topp moderne fitnessrom som kan benyttes gratis av alle våre gjester. I vår flotte hage har vi et stort oppvarmet svømmebasseng som er åpent fra påsken til høstferien. Hotellet har store utearealer og beachvolleyballbane.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept. Rett utenfor døren finner du 170 gratis parkeringsplasser.

Hotellet ligger rett ved Dyreparken, Sørlandssenteret og IKEA, samt i gangavstand til buss. På Sørlandssenteret finner dere Norges lengste GoKart bane, for den som er interessert i litt fart og spenning. 

Bestill "Sykkelpakke" til kr 2190,-
Kode: PROMO990 
Gyldig: 11 - 13. august 2017

Inkluderer:

  • Overnatting i nyoppussede rom fra 11 -13. august 2017
  • Middag fredag kveld
  • Lunsj lørdag formiddag
  • Frokostbuffet begge dager

 

Gå til booking

Best Western Plus Hotel Norge

Best Western Plus Hotel Norge tilbyr 172 hotellrom av høy kvalitet, med aircondition og deilige Jensen Ambassadør-senger som sikrer den gode nattesøvnen. Hotellet er et sjarmerende hotell av høy kvalitet, som ligger midt i Kristiansand sentrum. Eget bakeri sørger for nystekte bakervarer til frokost. 1300 originale kunstverk fra bl.a Kjell Nupen, henger på hotellet. Fra hotellet er det kun en kort spasertur til byens attraksjoner. 

Gå til booking

Skole

Skole er inkludert i Deltakerkort A og minirunde og er det rimeligste alternativet for overnatting.

Vi vil forsøke så langt det lar seg gjøre å fordele overnatting på skole i umiddelbar nærhet basert på arenaen dere skal være på.

Send oss en forespørsel under på hvor mange dere er og hvilken idrett dere representerer, så tar vi kontakt!