Om Arrangementet

Velkommen til Skandinavias største multiidrettsfestival for barn og ungdom

– For, med og av ungdom!

Norway Summer Games er idretten i Kristiansand sin nye felles storsatsning på en internasjonal multiidrettsfestival for barn og ungdom i Sørlandets hovedstad og Norges ferieby nummer 1.

Norway Summer Games arrangeres formelt av Stiftelsen Sportikus som er underlagt Kristiansand Idrettsråd, og tilhører dermed prosjektet alle idrettsklubbene i Kristiansand Kommune. Arrangementet er et historisk forsøk på å samle alle idrettene i Kristiansand til et felles løft for barne- og ungdomsidretten i landsdelen.

Målet med Norway Summer Games er å samle så mange idretter og utøvere som mulig, fra hele verden, til en felles ukelang idrettsfestival i Kristiansand. Her er det nettopp mangfoldet i barne- og ungdomsidretten skal være det sentrale. Uken krydres med andre relevante aktiviteter og kulturelle opplevelser iscenesatt av ungdommene og den lokale ungdomskultur selv.

Norway Summer Games arrangeres hvert år i uke 32, som i Norge er siste uke av skolenes sommerferie.

Presse og media

Velkommen til Pressesenteret for Norway Summer Games.

Vi er utrolig glade for din interesse og vi ønsker selvfølgelig å være en dyktig samarbeidspartner til presse og media, da vi er avhengig av publisitet og promotering rundt arrangementet vårt. Derfor vil vi, i samarbeid med dere, utvikle og fortløpende utvide den informasjon som vil bli gjort tilgjengelig på denne siden.

I første omgang vil vi opprette arkiv over utsendte pressemeldinger og nyhetsartikler om Norway Summer Games. Etter hvert vil også bildebank med logo og bilder til pressebruk, samt annen relevant informasjon publiseres på siden.

Når vi nærmer oss arrangementet, så vil det også bli lagt ut informasjon om akkreditering, liste over de fasiliteter som vil bli lagt til rette for pressebruk, hvilken tilgang pressen vil ha på materiale, osv.

Pressekontakt for Norway Summer Games. All henvendelse til Norway Summer Games skjer direkte til prosjektleder Kevin Juhl-Thomsen. Se kontaktinfo under «kontakt».

Idrettsmesse

Under Norway Summer Games tilbyr vi deg muligheten til å promotere din bedrift på en helt spesiell arena.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen eksklusivitet på standplasser.

Les mer her: NSG Standplass

Kontakt