Om Arrangementet

Velkommen til den største multi-sport festivalen for barn og unge i Skandinavia. 

Norway Summer Games er en internasjonal multi-sport festival som finner sted i Kristiansand. 

Den offisielle arrangøren av Norway Summer Games er Stiftelsen Sportkus som er en del av Idrettsrådet i Kristiansand, og dermed også omfatter idrettsklubber og organisasjoner i Kristiansand. Norway Summer Games er et forsøk på å samle alle idrettene i Kristiansand til i et felles forsøk på å utvikle og bygge opp idretten for barn og unge. 

Målet er å samle så mange idretter og deltakere som mulig fra hele verden, for å feire idrettsglede i løpet av festivalen. I løpet av idrettsfestivalen kan man delta på mange spennende aktiviteter, samt kulturelle og sosiale arrangement. 

Norway Summer Games arrangeres hvert år i uke 32. 

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål!

Presse og media

Velkommen til Pressesenteret for Norway Summer Games.

Vi er utrolig glade for din interesse og vi ønsker selvfølgelig å være en dyktig samarbeidspartner til presse og media, da vi er avhengig av publisitet og promotering rundt arrangementet vårt. Derfor vil vi, i samarbeid med dere, utvikle og fortløpende utvide den informasjon som vil bli gjort tilgjengelig på denne siden.

I første omgang vil vi opprette arkiv over utsendte pressemeldinger og nyhetsartikler om Norway Summer Games. Etter hvert vil også bildebank med logo og bilder til pressebruk, samt annen relevant informasjon publiseres på siden.

Når vi nærmer oss arrangementet, så vil det også bli lagt ut informasjon om akkreditering, liste over de fasiliteter som vil bli lagt til rette for pressebruk, hvilken tilgang pressen vil ha på materiale, osv.

Pressekontakt for Norway Summer Games. All henvendelse til Norway Summer Games skjer direkte til prosjektleder Kevin Juhl-Thomsen. Se kontaktinfo under «kontakt».

Idrettsmesse

Under Norway Summer Games tilbyr vi deg muligheten til å promotere din bedrift på en helt spesiell arena.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen eksklusivitet på standplasser.

Les mer her: NSG Standplass

Kontakt