Kampanjekoder

 • Høyt & Lavt Kristiansand er Sørlandets største klatrepark med 8 klatreløyper og Norges råeste zip-line – en spennende, utfordrende og variert park hvor hele familien, vennegjengen, bedriften og skoleklassen kan være aktive og ha det gøy sammen.

  Med kampanjekoden får du kr 50 i rabatt pr. billett. 

  Kampanjekode: NSG17 

  Gyldig: 7 - 13. august 2017

  Booking gjøres her

 • Lucky Bowl er mer en bare bowling - prøv en våre homemade burgers i restaurantdelen - som selvsagt også er helt ny fra gulv til tak. Spis før eller etter bowlingen for en komplett helaften - eller ta turen innom for en saftig burger servert på våre spesiallagde trefat.

  Ved fremvisning av deltakerkortet får du (ved ledig kapasitet) en gratis serie. 

  Gyldig: 8 - 13. august 2017

 • Dyreparken er en destinasjon med et komplett opplevelsestilbud for hele familien – med dyrepark, badeland og overnatting.

  Med kampanjekoden får du 5 dager til prisen av 1. 

  For å benytte seg av kampanjekoden må du gjøre følgende: 
  Velg billettype «begge parker» og første besøksdag hos oss. Deretter velger man sammenhengende dager frem til 10.august.

  Ankomst 8.august: 4-dagersbillett
  Ankomst 9.august: 3-dagersbillett
  Ankomst 10.august: 2-dagersbillett

  Kampanjekode: KONSG17

  Gyldig:  7 - 11. august 2017

  Booking gjøres her

 • Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse.

  AQ Bad er Sørlandets største innendørs svømmeanlegg, beliggende midt på Bystranda i Kristiansand. 

  Idrettsbassenget på hele 50x25 meter rommer baner for bade mosjonister og elitesvømmere, kursdeltagere og ikke minst stuperne som har stupetårn helt opp til 10 meter.

  Badelandet og velværeavdelingen finner du alt fra plaskebasseng for de aller minste, til surfebølge og vannsklier. Og i velværeavdelingen kan du nyte utsikten i rolige omgivelser. 

  Fremvisning av deltakerkortet gir gratis inngang til AQ Bad under hele Norway Summer Games 08 - 13. august!

 • Sport og Moro er ett stort aktivitetsenter som fokuserer på lek, moro og sportslige aktiviteter. Mange av våre aktiviteter er unike og vi har mange mennesker både av de yngste til de eldste som besøker senteret hver dag.

  Aktiviteter som du kan prøve er: 
  Lasertag, Fotball - Cageball, Boblefotball, Elektrosjokk fotball, Tullball, Boble-Battle, Mini-Race, Multisal, Hoppeslott område, Moro-battle, Shuffleboard, Hinderløype, Hjørnefotball.

  Hos Sport og Moro får du "2 for 1" ved drop-in og fremvisning av deltakerkort.

  Gyldig: 7 - 13. august 2017

 • Skyland Trampolinepark er et sted hvor barn og voksne kan utfordre seg akrobatisk på trampoliner, skumgrop, tumbletrack med mer. Vi tar sikkerheten på alvor og har som mål å gjøre aktiviteten sikrere og morsommere gjennom organisert trening med erfarne instruktører.

  Alle instruktørene hos Skyland har fokus på sikkerheten og har lang erfaring selv, innenfor turn eller stuping. De vil lære dere å hoppe sikkert, og bli sterkere, sikrere og mykere. Teknikkene som blir brukt er sikre og vil med dems hjelp lære vekk alt ifra halvskru til salto både fremover og bakover og flere kombinasjoner av triksene. De vil hjelpe dere med og se deres potensiale og deres begrensinger, samt motivere dere mot nye høyder.

  Åpent: Hver dag fra 11-17.

  Adresse: Bråvannsløkka 1, 4623

  Med deltakerkort får du en billett for kr. 100 for en time.