August ble jokeren i sanden - Norway Summer Games

August ble jokeren i sanden

Skrevet 29 november 2018 13:22
Edited 29 november 2018 13:38
12. August 2017

August Christiansen (13) fikk rollen som joker da håndballguttene fra Hisøy slo Våg i sandhåndball lørdag.– Alle målene til jokeren teller dobbelt, så derfor var det viktig for meg å skyte godt, sier August.

Han taklet jokerrollen godt og scoret mål nok til å sikre seier over Våg, riktignok etter shoot-out – en slags straffekonkurranse – etter at Våg og Hisøy vant en periode hver.

– Det er første gang jeg spiller sandhåndball, men det var veldig gøy og en fin avveksling fra vanlig håndball, sier August, som til vanlig spiller på Hisøy U14.

Sandhåndball har flere spesielle regler; blant annet teller målvaktens mål dobbelt. Det samme gjør trickskudd som går i mål.

Del dette
Utvikling og design av Egde Consulting

Neste nyhet: Tråkket til på glattkjøringsbanen

Skrevet 02 november 2018 13:29
129 syklister mellom 6 og 16 år deltar i et etapperitt i Kristiansand og Grimstad som del av Norway Summer Games. Etapperittet åpnet med prolog på glattkjøringsbanen i Sørlandsparken lørdag morgen, før det fortsatte med et rundbaneritt samme sted senere på dagen. Søndag avsluttes konkurransen med en fellesstart i Grimstad. Rytterne kommer fra hele Sør-Norge, fra Bergen i vest til Lillehammer ... Les mer

Kommentarer