Tennis

Om idretten

Tennis er en av de virkelige verdensidrettene og mye takket være gode resultater fra norske juniorer er tennis mer populært enn noen sinne. Sammen med Norway Summer Games satser vi på å skape en tennis-fest på Sørlandet, i en uke fullspekket av konkurranse, vennskap og sosiale aktiviteter. Fullt program blir klart senere, men med beliggenhet like ved en av byens absolutte badeperler kan vi love et minnerikt opphold i Kristiansand.

Følg med for mer informasjon om 2018!

 

  • Kristiansand Tennisklubb (KTK) er Norges eldste Tennisklubb, med historie tilbake til 1888. Klubben har i dag ca. 350 medlemmer, og har et høyt aktivitetsnivå. KTK har siden 2011 hatt fulltidstrener og har et svært aktivt juniormiljø.

    Besøk Kristiansand Tennisklubb

  • Turneringen spilles etter round-robin prinsippet (puljespill), med avgjørende sluttspill etter utslagsmetoden. For øvrig følges turneringsreglene til NTF. Det vil også legges opp til double-turnering etter sterk/svak-prinsippet avhengig av påmelding.

    Klasser: Gutter/Piker single: Challenge U-14/ åpen U-16 og åpen U-19.

  • KTK holder til ved siden av Kristiansand Stadion, på Lund rett utenfor Kvadraturen. Her er det kort vei til flotte bademuligheter i Bertesbukta, shopping og restauranter i sentrum, turmuligheter mm.

    Anlegget består av 3 utendørs baner med kunstgrus som ble ferdigstilt i 2014, samt tre innendørs baner som ble ferdigstilt i 2013. Her er også klubbhus, garderobeanlegg og pro-shop.