Sykling

Om idretten

Vi er glade for at sykkelklubbene i Kristiansand og Grimstad har valgt å legge "Sørlandet Petit Prix" under Norway Summer Games. 

Sørlandet Petit Prix er for barn og unge (6-16 år) og har blitt arrangert i flere år. Det er et populært ritt for de unge rytterne, i tillegg til at det er et offisielt rankingritt. 

Følg med for mer informasjon om 2018!

 • Deltakerkortet gir deg tilgang til åpningsshow, avslutningsshow/minglekveld, underholdning alle kvelder i løpet av uken og aktiviteter i regi Norway Summer Games. 

  I tillegg gir deltakerkortet deg mange unike fordeler som du kan benytte deg av. 

  Les mer og bestill deltakerkort her

 • Sørlandet Petit Prix arrangeres av Kristiansands Cykleklubb og Grimstad Cykleklubb. 

  Kristiansands Cykleklubb er en den største sykkelklubben på Sørlandet med sine 650 medlemmer. De arrangerer flere løp for unge ryttere i alle aldre, blant annet; Skoda Cup, Scott Cup og Sørlandet Petit Prix. I tillegg til "Color Line Tour" som er deres største arrangement som går fra Kristiansand til Hovden. 

  U23 verdensmesteren fra 2016, Kristoffer Halvorsen kommer fra Kristiansand og KCK. 

  Grimstad Cykleklubb fokuserer på å utvikle ryttere. Tidligere proffsyklister Dag Otto Lauritsen og Thor Hushovd kommer fra Grimstad.

 • Rittet arrangeres i henhold til Norges Cykleforbunds lover og regler. Alle deltakere må ha gyldig lisens (gratis for barn under 13 år). Nærmere informasjon og påmelding vil være klart etter påske.

 • Sørlandets Petix Prix arrangeres i Kristiansand og Grimstad

  Programmet publiseres så snart det foreligger.