Enestående tilbud til fleridrettslag

Norway Summer Games er en fantastisk opplevelse for alle! Men er du fleridrettslag, så representerer vi i tillegg en helt enestående mulighet som du ikke finner mange andre steder – om den finnes fra før?

Nå kan hele idrettslaget reise til samme arrangement, sove på samme skole og delta i de samme opplevelser… uansett alder, idrett og kjønn, samtidig som de dyrker sin særidrett på dagtid.

Og så er det i tillegg på et gunstig tidspunkt av året, slik at Norway Summer Games fra nå og fremover kan bli idrettslagets årlige sommertur og/eller treningsleir. Mulighet for å samle utøvere, foreldre, trenere og styre til en felles aktivitet som i tillegg blir en flott reise til Norges ferieby nummer 1. Fokus er ungdom og aktivitet, men Kristiansand tilbyr en lang rekke fasiliteter og arrangement for voksne under uken, så det er bokstavelig talt «noe for alle».

Her kan du dyrke din særidrett med andre ungdommer fra hele verden, samtidig med at du kan benytte deg av aktiviteter og underholdning med kammeratene fra de andre grupper i idrettslaget.

Det er ikke mange steder du får denne mulighet… men Norway Summer Games tilbyr deg muligheten!!! Ta den! Meld deg på.

 

Dette er uten tvil sommerens kuleste tiltak for ungdom… ser vi deg i Kristiansand den 8-13 august 2017?

 

Les mer på www.norwaysummergames.com og følg oss på www.facebook.com/norwaysummergames

 

 

 

Emneord: