Powered by

Høye hopp i turnhallen

Written 02 November 2018 13:20Spenstig konkurranse i turnhallen da troppsgymnastene i Kristiansand Turnforening møttes til tumbling og trampett.

Enkle, strake saltoer. Doble saltoer med skru. Og kombinasjoner av gymnastiske øvelser på tumblingmatta. Det var ingenting å si på kroppsbeherskelsen blant de unge.

De fleste landet også på beina. Men av og til på rumpa.

– Jeg elsker dette. Det er nå åtte år siden jeg begynte med turn, sier Ida Fladen (13). Hun ble nummer to i konkurransen.

Troppsgymnastene har vært samlet flere dager under Norway Summer Games. En dag tilbrakte de sammen i Skyland trampolinepark. Nivå blant de besøkende på Skyland har neppe vært høyere enn akkurat den dagen…

Next news item: August ble jokeren i sanden

Written 02 November 2018 13:09
August Christiansen (13) fikk rollen som joker da håndballguttene fra Hisøy slo Våg i sandhåndball lørdag. Alle målene til jokeren teller dobbelt, så derfor var det viktig for meg å skyte godt, sier August. Han taklet jokerrollen godt og scoret mål nok til å sikre seier over Våg, riktignok etter shoot-out en slags straffekonkurranse etter at Våg og Hisøy vant en periode hver. Det er første ga... Read more

Comments

Dyreparken Nexus E-sport Aquarama Sport og Moro